Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Urzędowa Kontrola Żywności (29): Komunikaty i Informacje z Inspekcji Państwowych

Kategoria: Bezpieczeństwo Żywności , Biznes , Prawo Żywnościowe

Zapraszamy do zapoznania się z przeglądem doniesień z ostatniego miesiąca (31.07-19.08.2018) przygotowany przez redakcję portalu FoodFakty. Poniżej znajdują się informacje i komunikaty Inspekcji Państwowych takich jak: Państwowa Inspekcja Roślin i Nasiennictwa, Główny Inspektorat Ochrony Środowiska, Inspekcja Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych, Główny Inspektorat Weterynarii, Państwowa Inspekcja Sanitarna, Główny Inspektorat Sanitarny oraz Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów.

Komunikaty IJHARS

Zakończenie działań Inspekcji JHARS w ramach VI tury mechanizmu wsparcia producentów owoców

Komunikaty WETGIW

Wznowienie eksportu drobiu, mięsa drobiowego i produktów drobiowych z Polski na rynek Republiki Południowej Afryki

Zatwierdzenie przez Białoruś wzorów świadectw zdrowia dla bydła hodowlanego i użytkowego oraz nasienia buhajów

Zniesienie ograniczeń eksportowych dla mięsa drobiowego, produktów drobiowych i pasz dla drobiu do Federacji Rosyjskiej

Komunikaty GIS / PIS

Ostrzeżenie publiczne dotyczące żywności: stwierdzenie obecności bakterii z grupy coli oraz paciorkowców kałowych w wodach mineralnych

Komunikat Głównego Inspektora Sanitarnego w sprawie krojonych pomidorów

Aktualizacja komunikatu Głównego Inspektora Sanitarnego w sprawie mrożonych warzyw

Komunikaty UOKiK

UOKiK dla rolnictwa - każdy sygnał od rolnika jest ważny

Owoce miękkie - kolejne działania UOKiK

Zaproszenie dla mediów

Wybierz temat: Inspekcje Państwowe

Autor:FoodFakty
Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

Przeczytaj także

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.