Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

VIII SYMPOZJUM INŻYNIERII ŻYWNOŚCI

Kategoria: Biznes

Zapraszamy na VIII SYMPOZJUM INŻYNIERII ŻYWNOŚCI, które organizuje Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji SGGW w Warszawie wraz z Komitetem Nauk o Żywności i Żywieniu PAN, Oddziałem Warszawskim Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności i Oddziałem Warszawskim Polskiego Towarzystwa Agrofizycznego, w terminie 1-3 lipca 2024 r. na kampusie SGGW w Warszawie.
 
Sympozja Inżynierii Żywności obywają się regularnie od 2008 r., są one płaszczyzną wymiany doświadczeń i poglądów w zakresie technologii i biotechnologii żywności, chemii, inżynierii procesowej, energetyki czy agrofizyki. Spotkania te przyczyniają się do integracji środowiska naukowego i gromadzą szerokie grono uczestników. 
W programie Sympozjów znajdują się wykłady plenarne poświęcone procesom jednostkowym w przetwórstwie żywności, właściwościom fizycznym surowców i produktów, energetyce i ochronie środowiska oraz zagadnieniom związanym z organizacją produkcji, które są wygłaszane przez zaproszonych specjalistów z całego kraju, W tym roku wykłady wygłoszą: dr inż. Joanna Ciborska (Katedra Żywienia Człowieka, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie), prof. dr hab. Hanna Baranowska (Katedra Fizyki i Biofizyki, Wydział Nauk o Żywności i Żywieniu, Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu), dr hab. Marek Jakubowski, prof. MIR-PIB (Morski Instytut Rybacki – Państwowy Instytut Badawczy, Zakład Technologii i Mechanizacji Przetwórstwa), dr hab. Anna Kamińska-Dwórznicka, prof. SGGW (Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji, Instytut Nauk o Żywności , SGGW w Warszawie), dr hab. inż. Joanna Piepiórka-Stepuk, prof. PK (Katedra Procesów i Urządzeń Przemysłu Spożywczego, Wydział Mechaniczny, Politechnika Koszalińska). 
Uczestnicy konferencji mają możliwość zaprezentowania wyników badań własnych w formie komunikatów ustnych lub w czasie sesji posterów medialnych. Organizatorzy dokładają również starań, aby dodatkowo, specjalnie dla młodej kadry naukowej, organizować warsztaty tematyczne. 

„Serdecznie zapraszamy do udziału w Sympozjum, ponieważ zależy nam na utrzymaniu dobrego kontaktu oraz integracji ze środowiskiem naukowców zajmujących się inżynierią żywności. Wyrażamy przekonanie, że udział w Sympozjum będzie wspaniałą okazją do wymiany poglądów, dyskusji i spotkań społeczności naukowej z otoczeniem gospodarczym, a nawiązane kontakty przyczynią się do rozwijania współpracy.”


Z poważaniem i serdecznymi pozdrowieniami,
w imieniu Komitetu Organizacyjnego VIII Sympozjum Inżynierii Żywności
Prof. dr hab. Dorota Witrowa-Rajchert
Dr hab. Ewa Gondek, prof. SGGW

Szczegółowe informacje dotyczące Sympozjum znajdują się na stronie:https://wtz.sggw.edu.pl/viiisiz

Zgłoszeń uczestnictwa prosimy dokonać poprzez formularz dostępny również na ww. stronie, do 1 marca 2024 r.

Wybierz temat: Kongresy i Targi

Autor: Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji SGGW

Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

Przeczytaj także

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.