Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Zaproszenie na 21. Konferencję Europejskiego Stowarzyszenia Badaczy Ziemniaka 21st EAPR Triennial Conference Warszawa, 6-10 lipca 2020

Kategoria: Biznes

Konferencja Europejskiego Stowarzyszenia Badaczy Ziemniaka (European Association for the Potato Research, EAPR) odbywa się co trzy lata, w różnych krajach Europy od 1960 roku. Po raz drugi odbędzie się w Polsce, w Warszawie – mieście o bogatej historii, kulturze i naukowej tradycji.

Polska jest krajem miłośników ziemniaka o dużym spożyciu per capita i czwartym największym producentem ziemniaka w Unii Europejskiej. Główny organizator Konferencji, Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin – Państwowy Instytut Badawczy (IHAR-PIB) został założony w 1951 roku, by prowadzić badania nad hodowlą i nasiennictwem głównych roślin uprawnych, wśród których ziemniak zajmuje poczesne miejsce.

Celem konferencji jest poruszenie wszystkich istotnych tematów związanych z ziemniakiem od badań podstawowych i stosowanych, hodowli, doradztwa i aplikacji nowych technologii, do aspektów technicznych i ekonomicznych produkcji, przechowywania i przetwórstwa ziemniaka.

Konferencja odbędzie się w Hilton Warsaw Hotel And Convention Centre, w samym sercu miasta, z doskonałym dostępem do wszystkich środków transportu, jak również do licznych atrakcji turystycznych, muzeów i Starego Miasta.

Rejestracja

Termin rejestracji uczestników w promocyjnej cenie upływa 18 maja 2020.

Termin nadsyłania zgłoszeń upływa 15 marca 2020.

Więcej informacji, rejestracja i informacje dla sponsorów: www.eapr2020.pl

e-mail: eapr2020@targi.krakow.pl

Zapraszam do Warszawy w lipcu 2020!

Jadwiga Śliwka

Przewodnicząca EAPR

Autor:EAPR 2020
Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

Przeczytaj także

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.