Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Nagrania referatów z eFORUM Strategie Plant-Based - surowce, technologie, reformulacje, aspekty prawne, rebranding, komunikacja
Nagrania referatów z eFORUM FoodFakty Salmonella w żywności - Zagrożenia występowania, działania prewencyjne i techniki wykrywania
Nagranie warsztatu eksperckiego "Warsztaty Strefy Managera - wrzesień 2021 - Prawo żywnościowe, RASFF, zafałszowania - branża spożywcza, opakowania, suplementy diety". Podsumowanie miesięcy lipiec-sierpień 2021 r.
Nagranie warsztatu eksperckiego "Wzmacnianie Autorytetu Managera Jakości " z dnia 29.06.2021 r.
Nagrania referatów FoodFakty Safety Week z dnia 11.06.2021 r.
Nagrania referatów z e-Forum FoodFakty Piwo bezalkoholowe rynek • surowce • technologie z dnia 22.06.2021 r.
Nagrania referatów FoodFakty Safety Week z dnia 10.06.2021 r.
Nagrania referatów FoodFakty Safety Week z dnia 09.06.2021 r.
Nagrania referatów FoodFakty Safety Week z dnia 08.06.2021 r.
Nagrania referatów FoodFakty Safety Week z dnia 07.06.2021 r.
Nagrania referatów z e-Forum FoodFakty Bezpieczne i ekologiczne opakowania do żywności z dnia 27.04.2021 r.
Nagrania referatów z e-Forum FoodFakty Listeria w żywności z dnia 11.03.2021 r.
Nagrania referatów z e-Forum FoodFakty Sensoryczna jakość żywności z dnia 15.04.2021 r.
Webinarium organizowane w ramach cyklu szkoleń związanych z pierwszym eForum prawnym. Ekspert: Izabela Tańska - IGI Food Consulting.
Webinarium organizowane w ramach cyklu szkoleń związanych z pierwszym eForum prawnym. Ekspert: Magdalena Wawrzyniak - kancelaria prawna Food & PharmaLegal.
Webinarium organizowane w ramach cyklu szkoleń związanych z pierwszym eForum prawnym. Ekspert: Ewa Kuczyńska - kancelaria prawna GFP Legal
Nagrania referatów z pierwszego e-Forum Prawa Żywnościowego - Zmiany i perspektywy – Q1 2021
Nasi partnerzy