Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

I Poznański Naukowy Kongres Dietetyki. Żywienie – Trening – Wspomaganie

Kategoria: Biznes

W dniach 27-28 kwietnia br. w Poznaniu Instytut Żywienia Człowieka i Dietetyki zaprasza na "I Poznański Naukowy Kongres Dietetyki. Żywienie – Trening – Wspomaganie".

Tegoroczne inauguracyjne wydarzenie poświęcone będzie zagadnieniom żywienia i suplementacji w kontekście wysiłku fizycznego oraz odnowy biologicznej i fizjoterapii.

Podczas Kongresu rozpoczniemy cykl naukowych spotkań, których celem będzie prezentacja najnowszych wyników badań naukowych prowadzonych w polskich ośrodkach, integracja środowiska naukowego z praktykami, stworzenie platformy do wzajemnej współpracy i budowy interdyscyplinarnych zespołów badawczych.

​Wyrażamy przekonanie, że udział w tegorocznym kongresie stwarza możliwość do poszerzenia rzetelnej wiedzy, budowania dorobku naukowego, a także rozwoju młodych naukowców oraz będzie okazją do spotkań, dyskusji i wymiany poglądów.

 Program kongresu będzie obejmował szeroko pojęte zagadnienia:

- żywienia

- suplementacji

- procedur treningowych

- odnowy biologicznej

- fizjoterapii i rehabilitacji w różnych dyscyplinach sportu oraz rekreacyjnej aktywności fizycznej.


Zachęcamy do obserwowania wydarzenia, na którym wkrótce pojawią się systematyczne wpisy nt. planowanych tematów oraz prelegentów (https://web.facebook.com/events/337763533387958/).

Zapisy: www.pkdiet.pl

 

Autor: Instytut Żywienia Człowieka i Dietetyki

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.