Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Jak we współczesnym świecie odnajdują się Millenialsi? Czego wymagają i jakich produktów poszukuje ta największa grupa w populacji? Jak rynek spożywczy odpowiada na ich potrzeby? Co producent może zrobić aby dotrzeć z informacją i produktem do Millenialsa? Jakie stawiają wyzwania dla firm? Czy warto edukować konsumenta ? – wiedza tabloidalna vs świadomość konsumencka.
VI Kongres Bezpieczeństwa Żywności
Na powyższe pytania odpowiedzą eksperci z firmy Fanex oraz Zentis Polska w trakcie prelekcji podczas VI Kongresu Bezpieczeństwa Żywności, który odbędzie się już 11 września.
Zapisy oraz pełen harmonogram dostępne na stronie: http://foodcongress.org/
Przeczytaj także
Na producencie żywności ciąży obowiązek podawania daty przydatności do spożycia. Określenie tego terminu nie jest jednak czymś, co jest łatwe - wymaga badań zarówno mikrobiologicznych, fizykochemicznych jak i sensorycznych.
W dobie coraz większej produkcji, fluktuacji personelu i rosnących wymagań odbiorców co raz trudniej zapanować nad obszarami higieny, zachowań pracowniczych a co za tym idzie bezpieczeństwa produktu.