Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Konkurs 11. Strefa Studenta – startujemy z zapisami!

Kategoria: Biznes

W ramach Targów Packaging Innovations młodzi projektanci mają okazję do wzięcia udziału w konkursie na najlepszy projekt opakowania lub etykiety. Konkurs daje możliwość studentom na promocję nowatorskich prac szerokiemu gronu odbiorców oraz integrację i nawiązanie relacji
z biznesowym środowiskiem branży opakowań.

Studenci zaprezentują swoje prace konkursowe w trzech kategoriach: wrażenie, funkcjonalność i forma oraz szata graficzna.

W jury zasiądą: prof. Stanisław Tkaczyk, Prezes Polskiej Izby Opakowań, Konrad Nowakowski, Prezes Polskiej Izby Odzysku i Recyklingu Opakowań PIOIRO, Krzysztof Skrobot, Dyrektor Polskiej Izby Fleksografów, Izabela E. Seidl-Kwiatkowska, Prezes European Packaging Group - wydawca magazynu "Packaging Polska", Przewodnicząca Jury Konkursu ART of PACKAGING oraz Beata Wielgat, Alfa Print - wydawca magazynów "Poligrafika" i "Opakowanie".

Dla laureatów konkursu przygotowane są atrakcyjne nagrody: możliwość bezpłatnej prezentacji swoich prac w ramach konkursowego stoiska Strefa Studenta podczas Targów, nagrodę pieniężną w wysokości 1200 zł dla Laureata z każdej kategorii. Udział w konkursie to przede wszystkim możliwość dotarcia do potencjalnego pracodawcy, spotkania z ekspertami i szansa zaistnienia w branży opakowań.

Sprawdź jak się zgłosić: https://bit.ly/3oFxm9q

Link do rejestracji: https://bit.ly/3GGh0Uj

 

Wybierz temat: Kongresy i Targi

Autor: Targi w Krakowie

Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

Przeczytaj także

  • 08.02.2022

    Recykling nie tylko na papierze

    W świecie idealnym wszystkie opakowania byłyby przetwarzane na produkty które można wykorzystać powtórnie. W rzeczywistości jednak na to, na ile opakowanie nadaje się do recyklingu, wpływa mnóstwo czynników: materiał, wielkość, konstrukcja, etykiety, ale też możliwość prowadzenia skutecznej zbiórki i sortowania odpadów na danym terenie. W gąszczu tej wiedzy producentom opakowań pomagają poruszać się wytyczne i certyfikaty wyspecjalizowanych organizacji.

    Czytaj więcej
  • 28.01.2022

    PepsiCo eliminuje tworzywa sztuczne oparte na surowcach kopalnych z opakowań czipsów

    PepsiCo do 2030 r. zamierza wyeliminować pierwotny plastik oparty na paliwach kopalnych ze wszystkich opakowań chipsów. Opakowania zostaną zastąpione takimi, do produkcji których zastosowano wyłącznie plastik pochodzący z recyklingu zmniejszając emisję gazów cieplarnianych nawet o 40%.

    Czytaj więcej
  • 10.01.2022

    Innowacyjny bioplastik z pomidorów

    Bioplastik na bazie skórki z pomidora, który rozkłada się w środowisku na przestrzeni miesiąca i posiada właściwości zbliżone do komercyjnie stosowanych tworzyw sztucznych – oto najnowsze osiągnięcie naukowców z hiszpańskiego instytutu „La Mayora”.

    Czytaj więcej

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.