Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Sukces przedsiębiorstw zajmujących się produkcją żywności w dużej mierze zależy od stopnia ich automatyzacji, efektywności energetycznej i sprawnie funkcjonującemu działowi Utrzymania Ruchu. Dynamiczne zmiany w dostępnych rozwiązaniach wymuszają ciągłą aktualizację wiedzy o zaawansowanych technologiach. Ogólnopolska Konferencja Techniczna „Optymalizacja produkcji w branży spożywczej” to branżowe spotkanie, podczas którego przedstawione zostaną najlepsze praktyki służące optymalizacji procesów produkcyjnych.
22 listopada 2017, Centrum Konferencyjne Hotelu Filmar, Toruń
W programie m.in.:
Dodatkowo po części konferencyjnej odbędą się dwa praktyczne warsztaty:
Pozyskiwanie instrukcji obsługi do nowych maszyn i urządzeń technicznych w języku polskim poprowadzone przez eksperta ds. Certyfikacji dr inż. Arkadiusza Maciasia oraz Środowisko programistyczne Mobile Planner w wykonaniu specjalistów z japońskiej firmy Omron Electronics.
W ramach uczestnictwa w wydarzeniu Organizator zapewnia bezpłatnie: udział we wszystkich prelekcjach oraz warsztatach, bezpośrednie konsultacje z ekspertami, pakiet materiałów konferencyjnych, bezpłatną prasę branżową, przerwy kawowe oraz ciepły poczęstunek, Imienny Certyfikat Uczestnictwa.
Konferencja została objęta Patronatem Honorowym przez Prezydenta Miasta Torunia, Krajową Izbę Gospodarczą, Polską Izbę Opakowań, Krajową Unię Producentów Soków, Związek Polskich Przetwórców Mleka, Polską Federację Producentów Żywności, Związek Pracodawców Polski Przemysł Spirytusowy, Krajową Izbę Gospodarczą "Przemysł Rozlewniczy" oraz Toruńską Agencją Rozwoju Regionalnego.
Szczegóły dotyczące konferencji oraz warsztatów, rejestracja i pełna agenda dostępne na stronie:
http://www.axonmedia.pl/konferencje/aktualne/optymalizacja_produkcji_branza_spozywcza
oraz jako plik do pobrania: