Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Pierwszy w Polsce tytuł BRCGS professional

Kategoria: Biznes

Ze szczególna dumą przedstawiam PIERWSZĄ w Polsce osobę, która uzyskała ten zaszczytny tytuł, Panią Sylwię Biszto - Szczęsny.

BRCGS Professional jest programem ustanowionym dla wszystkich, którzy są zainteresowani posiadaniem kwalifikacji ekspertów w zakresie praktyk zarządzania bezpieczeństwem produktów wymaganych przez Globalne Standardy BRC. Program dedykowany jest dla personelu zajmującego się szeroko pojętą jakością  w przemyśle produkcji żywności, opakowań, przechowywania i dystrybucji produktów. Program jest otwarty dla profesjonalistów pracujących w łańcuchu wytwarzania i dostaw, osób szkolących oraz konsultantów.

Szkolenia prowadzone są przez Magdalenę Ledwoń trenera posiadającego akredytację BRC Trading Limited (BRCGS Approved Training Partner) w języku polskim, w oparciu o materiały szkoleniowe merytorycznie opracowane przez BRCGS. Wszystkie certyfikaty po szkoleniach są wydawane przez BRCGS.

Tytuł BRCGS Professional stanowi bardzo istotny element pomocny w ciągłym rozwoju kariery zawodowej oraz wzmacnia ochronę własnej marki. Tytuł poparty jest certyfikatem wydanym przez BRCGS.

Otrzymanie tytułu BRCGS Professional dodatkowo wprowadza regularne wsparcie ze strony BRCGS w zakresie dostępu do wszystkich aktualizacji BRC, szkoleń internetowych oraz zniżek przy udziale w wydarzeniach organizowanych przez BRCGS jak również BRC Participate, a także możliwość posługiwania się logo BRC.

Przed przystąpieniem do programu BRCGS Professional uczestnik rejestruje się na stronie BRCGS. Następnie przy udziale trenera BRCGS Approved Training Partner rejestruje się poprzez platformę BRC Educate w celu realizacji wybranych szkoleń.

Tytuł pozwala również na utrzymywanie ciągłego wsparcia w zakresie doskonalenia usług oferowanych klientom oraz znacząco wspiera ciągły rozwój auditorów oraz personelu jednostek.

Do udziału w programie BRCGS Professional zachęcany jest również personel jednostek certyfikujących dla których tytuł ten stanowi bardzo istotny atut w relacjach z klientami.

Szczegóły uczestnictwa w programie BRCGS Professional na stronie:  https://www.brcgs.com/training/brcgs-professional/about-the-programme/

Zgodnie z naszą misją wspierania przemysłu spożywczego i jego interesariuszy w zapewnianiu, że spełniają globalne i lokalne zmiany w sektorze, Lemco Partner Magdalena Ledwoń z przyjemnością informuje, że jako akredytowany przez BRCGS Approved Training Partner oferuje wszystkie szkolenia dla osób pragnących otrzymać tytuł BRC Global Standards Professional.

BRCGS PORFESSIONAL PANI SYLIWA BISZTO SZCZĘSNY:

Z branżą spożywczą związana od 2011 roku. Ukończyła studia podyplomowe z zakresu zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności na Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu. Posiada uprawnienia Audytora Wewnętrznego Systemów Zarządzania Jakością i HACCP wydane przez ten Uniwersytet, oraz uprawienia Asystenta Systemu Zarządzania Jakością wydane przez Polskie Centrum Badań i Certyfikacji S.A. Posiada certyfikaty Audytora Wewnętrznego oraz Pełnomocnika ds. Zintegrowanego Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg wymagań ISO 22000:2005, HACCP, IFS i BRC. Z sukcesem zdała egzamin na Audytora Wiodącego ISO 9001:2015 wg IRCA. Jest także Audytorem Wiodącym systemu GMP+.

Od 4 lat pełni funkcję Pełnomocnika ds. Bezpieczeństwa Żywności w dużej firmie branży młynarskiej, gdzie jest odpowiedzialna za wdrożenie i utrzymanie systemu HACCP, standardów BRCGS i ISO/FSSC 22000 oraz systemu GMP+ w zakresie bezpieczeństwa pasz.

Do programu BRCGS Professional dołączyła z myślą o tym, że wiedzę najlepiej zdobywać u źródła, a więc u licencjonowanego trenera BRCGS, pani Magdaleny Ledwoń. Ponad 2-letni cykl pogłębionych szkoleń z zakresu m.in. rozumienia wymagań standardu BRCGS Food, audytu wewnętrznego, analizy źródłowej przyczyn oraz walidacji i weryfikacji został zwieńczony uzyskaniem tytułu BRCGS Professional.

Tytuł ten Pani Sylwia Biszto-Szczęsny zdobyła jako pierwsza osoba w Polsce, co napawa ją tym większą dumą i motywuje do działania na rzecz rozwijania kultury bezpieczeństwa żywności. W planach na przyszłość ma między innymi konsultacje w zakresie wdrożeń BRCGS Food oraz audytowanie.

Wybierz temat: Certyfikacja

Autor: Magdalena Ledwoń

Magdalena Ledwoń

BRCGS Approved Training Partner
Lead Auditor
mobile: +48 501 33 86 68
e-mail: magda@ledwon.pl
www.brcszkolenia.pl

Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

Przeczytaj także

Artykuł opublikowany dzięki firmie:

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.