Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Projekt FAO dotyczący wdrożenia norm Kodeksu Żywnościowego w zakresie AMR

Kategoria: Bezpieczeństwo Żywności

Projekt prowadzony jest przez Wspólne Centrum FAO/WHO do spraw Norm Żywnościowych Komisji Kodeksu Żywnościowego (KKŻ) i Chorób Odzwierzęcych oraz Wydział Systemów Żywnościowych i Bezpieczeństwa Żywności FAO. Opracowany przez Międzyrządową Grupę Zadaniową Ad hoc KKŻ do spraw Oporności na Środki Przeciwdrobnoustrojowe i przyjęty przez Komisję Kodeksu Żywnościowego w grudniu 2021 r., zrewidowany Kodeks postępowania w celu ograniczenia i redukcji oporności na środki przeciwdrobnoustrojowe przenoszonej przez żywność (CXC 61-2005) oraz nowe Wytyczne dotyczące monitorowania i nadzoru nad opornością na środki przeciwdrobnoustrojowe przenoszoną przez żywność (CXG 94-2021), wraz z Wytycznymi dla analizy ryzyka związanego z opornością na środki przeciwdrobnoustrojowe przenoszoną przez żywność (CXG 77-2011), zapewniają krajom ramy do budowania skutecznych systemów krajowych.

Spotkanie inauguracyjne dotyczące projektu, które odbędzie się 17 lutego 2022 roku w godzinach 14:00-15:00, przedstawi jego tło, zakres i oczekiwane wyniki.

Program spotkania dostępny jest na stronie FAO.

Zapraszamy wszystkich zainteresowanych do rejestracji na spotkanie.

Źródło: IJHARS

Autor:Inspekcja Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych
Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

Przeczytaj także

Wybierz temat: Bezpieczeństwo żywności Inspekcje Państwowe

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.