Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Raport dzienny WHO o stanie pandemii koronawirusa – 29.04.2020

Kategoria: Bezpieczeństwo Żywności

W skali globalnej liczba potwierdzonych przypadków przekroczyła 3 miliony.

WHO opublikowało wytyczne techniczne zatytułowane "Strengthening Preparedness for COVID-19 in Cities and Urban Settings". Poradnik wspiera lokalnych liderów i decydentów politycznych w miastach i innych ośrodkach miejskich w zakresie realizacji działań, które wzmacniają profilaktykę, przygotowanie i gotowość do COVID-19. Dokument można znaleźć tutaj.

Europejskie Biuro Regionalne WHO podkreśliło decydujące znaczenie rehabilitacji pacjentów w świetle pandemii COVID-19. Więcej informacji znajduje się tutaj.

Dyrektor regionalny WHO ds. wschodniego regionu Morza Śródziemnego dr Ahmed AlMandhari, wezwał aby „wszyscy odłożyli na bok swoje spory i wspólne pracowali razem dla dobra ludzkości”. Więcej informacji można znaleźć tutaj.

Sieć informacyjna WHO ds. epidemii (EPI-WIN) szybko stworzyła zdolność do innowacyjnej analizy w celu zidentyfikowania wprowadzających w błąd źródeł, stanowisk oraz jak przewidywać rosnące obszary niepokojów i dezinformacji. Więcej informacji na ten temat w "Subjects in Focus" w linku poniżej.

Państwa, terytoria, obszary, w których odnotowano potwierdzone przypadki COVID-19, 29 kwietnia 2020 r.

Kraje europejskie w których odnotowano potwierdzone laboratoryjnie przypadki COVID-19 i zgony. Dane na dzień 29 kwietnia 2020 r.

Szczegółowe informacje dostępne w raporcie WHO

Wybierz temat: Koronawirus

Autor: WHO

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.