Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Rozporządzenie UE 2017/670 dotyczące aromatyzowanych produktów winiarskich

Kategoria: Prawo Żywnościowe

W dniu 31 stycznia 2017 r.  Komisja UE wydała nowe Rozporządzenie Delegowane 2017/670 uzupełniające rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 251/2014 w odniesieniu do dopuszczalnych procesów wyrobu w celu uzyskiwania aromatyzowanych produktów sektora wina

Pełna treść Rozporządzenia dostępna poniżej:

Rozporządzenie Delegowane Komisji (UE) 2017/670

Autor: Jakub Ostaszewski

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.