Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Spotkanie SIG – Zdrowa żywność i żywienie | 21.09.2017

Kategoria: Biznes

 „Zdrowa żywność i żywienie” to temat kolejnego spotkania SIG, które odbędzie się 21 września 2017 r.

 

- Czy wino jest zdrowe?

- Czy „zdrowa żywność oraz żywienie” to tylko popularne hasło reklamowe?

- Jakie trendy panują we współczesnym żywieniu?

 

 

Prawie każdy zgodzi się z tym, że wiedza o tym, co jemy i co powinniśmy jeść jest ważna! Jeśli interesuje Cię ta tematyka – to wydarzenie jest dla Ciebie. Klaster LifeScience Kraków zaprasza na kolejne spotkanie SIG poświęcone „Zdrowemu żywieniu i żywności”.

Nie czekaj – zarejestruj się już dziś. Poznasz ciekawych ludzi, zadasz nurtujące Cię pytania, porozmawiasz z ekspertami, wyjaśnisz fakty i mity na temat zdrowego żywienia.

Na spotkaniu prezentacje wygłoszą:

  • Agnieszka Rousseau – „Wpływ technologii produkcji wina na jego właściwości prozdrowotne – wyzwania i możliwości” | Winnica Wieliczka,
  • Ewa Piątkowska – „Trendy żywienia człowieka” | Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie,
  • Łukasz Wajda – „Napoje a probiotyki” | Małopolskie Centrum Biotechnologii UJ.

Panel dyskusyjny wraz z zaproszonymi gośćmi poprowadzi Kazimierz Murzyn – Dyrektor Zarządzający Klastra LifeScience Kraków.

Spotkanie adresowane jest do producentów zdrowej żywności, dietetyków, winiarzy, pracowników ochrony zdrowia oraz wszystkich zainteresowanych tematyką.

Więcej informacji na stronie internetowej  organizatora. 

Zapisy przyjmowane są za pomocą FORMULARZA.

 

Autor: Fundacja Klaster LifeScience Kraków

Przeczytaj także

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.