Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Wschodnioeuropejski Kongres „TRZODA 3.0” - 31 stycznia 2020

Kategoria: Biznes

To już 3 edycja Kongresu (dawniej występująca pod nazwą Narodowy Dzień Świni). Obecnie zatacza coraz szersze kręgi i przenosi się na poziom międzynarodowy! Poprzednie edycje okazały się wielkim sukcesem, a z roku na rok liczba uczestników biorących udział w wydarzeniu powiększyła się dwukrotnie.

Przewidujemy, że w tym roku Wschodnioeuropejski Kongres „TRZODA 3.0” przyciągnie jeszcze więcej zainteresowanych (700+ uczestników). Kongres obfitować będzie w wiele użytecznych porad dla hodowców i producentów trzody chlewnej oraz praktycznych rozwiązań dla aktualnych problemów w branży. Poza hodowcami w kongresie wezmą udział także lekarze weterynarii, dla których zorganizowana zostanie osobna sesja „Dobrostan zwierząt”.

Wschodnioeuropejski Kongres „TRZODA 3.0” to połączona z wystawą branżową konferencja, podczas której firmy z branży produkcji trzody chlewnej z Europy Środkowo-Wschodniej spotykają się z hodowcami i producentami trzody chlewnej z regionu.

Do głównych zagadnień kongresu należeć będą, między innymi: najnowsze technologie zarządzania w polskich gospodarstwach, automatyzacja, porównanie polskiej i zagranicznej genetyki, nowoczesne technologie żywienia oraz wirtualne wycieczki po polskich i zagranicznych gospodarstwach.

Kongres został objęty Patronatem Honorowym przez: Polski Związek Hodowców i Producentów Trzody Chlewnej „POLSUS”, Główny Inspektorat Weterynarii, Wschodnioeuropejski Alians Rolniczy oraz The European Livestock and Meat Trades Union (UECBV).

Rezerwacja biletów oraz rejestracja na stronie: www.pig-congress.com

Autor: InConventus

Przeczytaj także

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.