Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
„Pociąg do badań”
Firma IPSOS zaprasza studentów oraz absolwentów do udziału w wydarzeniu „Pociąg do badań”, podczas którego będą oni mogli zobaczyć jak wygląda praca w agencji badawczej. Uczestnicy będą mieć okazję poznać przebieg procesu badawczy od początku do końca, czyli od briefu klienta, poprzez analizę danych, aż do prezentacji wyników. Zajęcia będą miały charakter praktycznych warsztatów.
Codzienna praca w agencji badawczej
Studenci i absolwenci zyskają możliwość towarzyszenia pracownikom IPSOS w ich codziennej pracy, dotknięcia wszystkiego, czego dotyka badacz. Będą mieć szansę doświadczyć na własnej skórze, czym są field, output, topline, verbatim itd.
Certyfikaty i staże
Wszyscy uczestnicy otrzymają od certyfikat udziału w wydarzeniu, a na najlepszych czekają oferty atrakcyjnych staży.
Liczba miejsc jest ograniczona. By zgłosić chęć udziału, zapraszamy do wysyłania maili na adres: olga.oksza-klossi@ipsos.com z tytułem „Pociąg do badań".
Zgłoszenia można wysyłać do 10 października 2018 r.
Zapraszamy serdecznie!
Przeczytaj także
Sokrates mówił, że ‘dobrzy ludzie jedzą i piją, aby żyć’. Dziś (podążając za trendami) zapewne dopowiedziałby jeszcze ’…żyć zdrowo’, bo według cyklicznego sondażu „Food Trends / Trendy w Zwyczajach Żywieniowych” realizowanego przez instytut badawczy Ipsos 2 na 3 Polaków zgadza się z tym, że odżywianie ma bardzo duży wpływ na zdrowie...
Nie ma jak domowy obiadek – rosół i kotlet to klasyka, którą najchętniej widzimy na swoich talerzach. Polacy są tradycjonalistami i mimo wielu nowinek w sklepach, wciąż chętnie sięgają po to, co sprawdzone i znane od lat. A jednak na domowych stołach...
W ostatnich latach Polacy na jedzenie zamawiane ‘na wynos’ wydają więcej. Jednocześnie rośnie liczba osób, które regularnie stołują się poza domem. Jak grzyby po deszczu wyrastają coraz to nowe restauracje i bary, a kanapki świetnie...