Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Dzień w Ipsos dla studentów i absolwentów

Kategoria: Biznes

„Pociąg do badań”

Firma IPSOS zaprasza studentów oraz absolwentów do udziału w wydarzeniu „Pociąg do badań”, podczas którego będą oni mogli zobaczyć jak wygląda praca w agencji badawczej. Uczestnicy będą mieć okazję poznać przebieg procesu badawczy od początku do końca, czyli od briefu klienta, poprzez analizę danych, aż do prezentacji wyników. Zajęcia będą miały charakter praktycznych warsztatów.

Codzienna praca w agencji badawczej

Studenci i absolwenci zyskają możliwość towarzyszenia pracownikom IPSOS w ich codziennej pracy, dotknięcia wszystkiego, czego dotyka badacz. Będą mieć szansę doświadczyć na własnej skórze, czym są field, output, topline, verbatim itd.

Certyfikaty i staże

Wszyscy uczestnicy otrzymają od certyfikat udziału w wydarzeniu, a na najlepszych czekają oferty atrakcyjnych staży.

Liczba miejsc jest ograniczona. By  zgłosić  chęć udziału, zapraszamy do wysyłania maili na adres: olga.oksza-klossi@ipsos.com  z tytułem  „Pociąg do badań".

Zgłoszenia można wysyłać do 10 października 2018 r.

Zapraszamy serdecznie!

Wybierz temat: Nowości rynkowe

Autor: Ipsos

Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

Przeczytaj także

  • 17.09.2018

    Jemy, aby żyć (zdrowo) czy żyjemy, aby jeść (niezdrowo)?

    Sokrates mówił, że ‘dobrzy ludzie jedzą i piją, aby żyć’. Dziś (podążając za trendami) zapewne dopowiedziałby jeszcze ’…żyć zdrowo’, bo według cyklicznego sondażu „Food Trends / Trendy w Zwyczajach Żywieniowych” realizowanego przez instytut badawczy Ipsos 2 na 3 Polaków zgadza się z tym, że odżywianie ma bardzo duży wpływ na zdrowie...

    Czytaj więcej
  • 26.07.2018

    Jedzenie na jedno kliknięcie

    Nie ma jak domowy obiadek – rosół i kotlet to klasyka, którą najchętniej widzimy na swoich talerzach. Polacy są tradycjonalistami i mimo wielu nowinek w sklepach, wciąż chętnie sięgają po to, co sprawdzone i znane od lat. A jednak na domowych stołach...

    Czytaj więcej
  • 09.07.2018

    Jedzenie w domu czy poza domem?

    W ostatnich  latach Polacy na jedzenie zamawiane ‘na wynos’ wydają więcej.  Jednocześnie rośnie liczba osób, które regularnie stołują się poza domem. Jak grzyby po deszczu wyrastają coraz to nowe restauracje i bary, a kanapki świetnie...

    Czytaj więcej

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.