Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Kellogg’s w Kutnie walczy o laur w konkursie bezpieczny pracodawca

Kategoria: Biznes

Kutnowska fabryka Kellogg`s w ubiegłym roku zajęła wysoką pozycję w konkursie „Pracodawca – Organizator bezpiecznej pracy”. Sukces ten mógł zostać osiągnięty, dzięki innowacyjnym rozwiązaniom i systemom bezpieczeństwa, oraz wysokiemu poziomowi kultury bezpieczeństwa pracowników.

W tym roku Kellogg’s w Kutnie ma szansę na osiągnięcie kolejnego, dobrego wyniku w prestiżowym konkursie organizowanym przez Państwową Inspekcję Pracy.

Nagrody dają oczywiście dużą satysfakcję, ale najważniejsze jest bezpieczeństwo pracowników. Tym bardziej cieszymy się, że w wewnętrznym badaniu Ankiety Zaangażowania pracownicy ocenili nasze i swoje bezpieczeństwo na wysokie [96,4%]”- komentuje Marta Janeczko – Starszy Kierownik Bezpieczeństwa, Zrównoważonego Rozwoju i Inżynieringu Kellogg’s w Kutnie.

Wysokie standardy są osiągane przez zastosowanie nowoczesnych systemów, precyzyjnych procedur i dzięki wysokiemu zaangażowaniu pracowników. W związku z rozwojem zakładu Kutnie, aktualnie jest prowadzona rekrutacja na stanowiska techniczne, inżynierskie, liderskie, a także operatorów produkcji.Firma szacuje, że liczba zatrudnionych osób do maja 2021 roku przekroczy 500 osób.

Firma Kellogg’s to światowy lider w produkcji płatków śniadaniowych i słonych przekąsek, właściciel zakładu Pringles w Kutnie. W procesie produkcji zawsze stawia na najwyższe standardy w zakresie jakości produkowanej żywności, bezpieczeństwa produktu, a także bezpieczeństwa zatrudnionych pracowników.

 

Autor: Kellogg’s - informacja prasowa

Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

Przeczytaj także

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.