Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

O trendach konsumenckich podczas targów POLAGRA FOOD 2019

Kategoria: Biznes

Już 30 września w Poznaniu rozpocznie się największe wydarzenie kierowane do branży spożywczej i sektora Horeca. Zwiedzający będą mogli zapoznać się nie tylko z nowościami rynkowymi, ale także wziąć udział w spotkaniach z ekspertami.

W programie wydarzeń targów POLAGRA FOOD między innymi szkolenie, na którym omówione zostaną trendy konsumenckie i ich wpływ na półkę sprzedażową.

Rola konsumenta w kształtowaniu półki sprzedażowej jest bezsprzeczna - każdy producent walczy o uwagę klientów oraz ich lojalność. Dzisiejszy konsument jest świadomy i coraz lepiej wyedukowany, a preferencje związane ze zdrowym odżywianiem w widoczny sposób wpływają na półkę sklepową. Jakie trendy zarysowują się najsilniej? Jak kształtują się potrzeby konsumentów? Na te pytania odpowie ekspertka z Umbrella Group Marketing. Nie zabraknie informacji na temat tego jakie tendencje oddziałują na producentów z branży spożywczej
i dlaczego nie powinni ich przeoczyć oraz wiedzy co wpływa na dystrybucję z branży spożywczej.

Szkolenie odbędzie się 30 września w strefie szkoleniowej w pawilonie 3 na Międzynarodowych Targach Poznańskich. Wstęp jest bezpłatny, ale wymagana jest wcześniejsza rejestracja
z uwagi na ograniczoną liczbę miejsc.

Więcej informacji o szkoleniu oraz rejestracja uczestników TUTAJ.

Warto także pamiętać, że w tym roku targom POLAGRA FOOD towarzyszą tradycyjnie targi POLAGRA TECH i POLAGRA GASTRO / INVEST HOTEL oraz Międzynarodowe Targi Techniki Pakowania i Etykietowania TAROPAK. Na wszystkie wydarzenia obowiązuje jeden bilet!

 

Autor:Międzynarodowe Targi Poznańskie
Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

Przeczytaj także

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.