Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Szanowni Państwo,
W imieniu Zarządu Polskiego Stowarzyszenia Przetwórców Ryb serdecznie zapraszamy na
XXVI Konferencja Przetwórców Ryb „Teraźniejszość, perspektywy i zagrożenia polskiego rynku rybnego na tle obecnej sytuacji ekonomicznej w Polsce i na świecie” w dniach 13-14 czerwca 2024 r. w Dźwirzynie w hotelu HAVET&SPA www.hotelhavet.pl
Konferencja jest objęta jest honorowym patronatem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi, honorowym patronatem Głównego Lekarza Weterynarii oraz patronatem medialnym wydawnictwa Food Fakty
Atrakcyjny program konferencji uczyni coroczne spotkanie przedstawicieli branży przetwórstwa i rybołówstwa oraz zaproszonych gości ciekawym wydarzeniem.
W programie Konferencji między innymi:
Otwarcie Konferencji - Słowo wstępne Prezes Stowarzyszenia Małgorzaty Pawliszak oraz przedstawicieli Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi i Głównego Inspektoratu Weterynarii.
Wręczenie odznaczeń „Zasłużony dla Rolnictwa”
W programie konferencji interesujące wystąpienia, między innymi:
Zachęcamy do udziału
Termin zgłoszeń udziału w Walnym Zebraniu i w Konferencji do 20 maja 2024 r. na załączonym formularzu zgłoszeniowym:
W przypadku pytań, bardzo proszę o kontakt z biurem PSPR - Agnieszka Strach, tel. 606307238; a.strach@pspr.pl
Przeczytaj także
Już wkrótce odbędzie się najważniejsze bezglutenowe wydarzenie tego roku w Polsce: 19. Międzynarodowy Dzień Celiakii. “Jesteś na diecie bezglutenowej? Jedz to, co sprawdzone!”. I koniecznie bądź tego dnia z nami! Zapraszamy dorosłych i dzieci na diecie. Szykujemy moc atrakcji i niespodzianek dla dużych i małych. Bezpłatnie i nie tylko dla członków Stowarzyszenia! Zapisz się!
Food 4 Future gromadzi 9 037 członków kadry kierowniczej najwyższego szczebla, którzy są świadkami postępu technologicznego zmieniającego branżę spożywczą.
Światowy system żywnościowy jest... zepsuty. Biorąc pod uwagę powszechne marnotrawstwo żywności, alarmujący spadek bioróżnorodności wpływający na zapylanie upraw oraz oszałamiające 10 bilionów dolarów ukrytych kosztów globalnego systemu rolno-spożywczego, nie brakuje problemów do rozwiązania.