Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

XXVI Konferencja Przetwórców Ryb „Teraźniejszość, perspektywy i zagrożenia polskiego rynku rybnego na tle obecnej sytuacji ekonomicznej w Polsce i na świecie”

Kategoria: Biznes

Szanowni Państwo,

W imieniu Zarządu Polskiego Stowarzyszenia Przetwórców Ryb serdecznie zapraszamy na

XXVI Konferencja Przetwórców Ryb „Teraźniejszość, perspektywy i zagrożenia polskiego rynku rybnego na tle obecnej sytuacji ekonomicznej w Polsce i na świecie”  w dniach 13-14  czerwca 2024 r. w Dźwirzynie w hotelu HAVET&SPA www.hotelhavet.pl

Konferencja jest objęta jest honorowym patronatem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi, honorowym patronatem Głównego Lekarza Weterynarii oraz patronatem medialnym wydawnictwa Food Fakty

Atrakcyjny program konferencji uczyni coroczne spotkanie przedstawicieli branży przetwórstwa i rybołówstwa  oraz  zaproszonych gości ciekawym wydarzeniem.

W programie Konferencji między innymi:

Otwarcie Konferencji - Słowo wstępne Prezes Stowarzyszenia Małgorzaty Pawliszak oraz przedstawicieli Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi i Głównego Inspektoratu Weterynarii.

Wręczenie odznaczeń „Zasłużony dla Rolnictwa”

W programie konferencji interesujące wystąpienia, między innymi:

  • możliwości finansowania inwestycji w przetwórstwie rybnym z funduszy unijnych z Krajowego Programu Odbudowy, Programu Fundusze Europejskie dla Rybactwa na lata 2021-2027
  • „Substancje bioaktywne w rybach oraz ich potencjalne zastosowanie: przegląd najnowszej literatury”.
  • Ekonomika przedsiębiorstw przetwórstwa rybnego
  • IMPORT/EKSPORT produktów rybołówstwa rybnego i akwakultury - współpraca ze służbami i przepływ dokumentów
  • Kultura Bezpieczeństwa Żywności i niezgodności wg standardów GFSI
  • Współpraca sieci handlowych z firmami branży przetwórstwa ryb
  • Temat aktualnych przepisów dotyczących opakowań z tworzyw sztucznych do kontaktu z żywnością oraz bardziej szczegółowo o opakowań przeznaczonej do żywności świeżej, pakowanej w atmosferze MAP i VP.
  • Ryby jako żywność funkcjonalna (ten temat obejmowałby zagadnienia istotne dla konsumenta - walory odżywcze i prozdrowotne czyli promocję produktów rybnych
  • „K+S, czyli sól dla SOLI i nie tylko...”
  • „Rola Operatora Logistycznego w budowaniu przewagi konkurencyjnej polskiego rynku rybnego.”
  • A także wiele innych intersujących tematów

Zachęcamy do udziału

Termin zgłoszeń udziału w Walnym Zebraniu i w Konferencji do 20 maja 2024 r. na załączonym formularzu zgłoszeniowym:

FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY

W przypadku pytań, bardzo proszę o kontakt z biurem PSPR - Agnieszka Strach, tel. 606307238; a.strach@pspr.pl

 

Wybierz temat: Kongresy i Targi

Autor: Polskie Stowarzyszenie Przetwórców Ryb

Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

Przeczytaj także

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.