Wyniki wyszukiwania
-
24.09.2019
Produkty drobiowe skażone Salmonellą - raport tygodniowy RASFF (16-22.09.2019)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
17.09.2019
Listeria w 3 produktach z Polski- raport tygodniowy RASFF (09-15.09.2019)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
10.09.2019
Mikroorganizmy w rybach i mięsie- raport tygodniowy RASFF (02-08.09.2019)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
04.09.2019
Ciało obce w mielonej wołowinie- raport tygodniowy RASFF (26.08-01.09.2019)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
27.08.2019
Zafałszowany ryż z Azji - raport tygodniowy RASFF (19-25.08.2019)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
20.08.2019
Migracja niebezpiecznych substancji z produktów z Chin - raport tygodniowy RASFF (12-18.08.2019)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
13.08.2019
CBD w suplementach diety - raport tygodniowy RASFF (05-11.08.2019)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
06.08.2019
15 produktów niebezpiecznych - raport tygodniowy RASFF (29.07-04.08.2019)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
30.07.2019
Salmonella głównym powodem zgłoszeń- raport tygodniowy RASFF (22-28.07.2019)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
23.07.2019
Salmonella w ziarnach gorczycy białej - raport tygodniowy RASFF (15-21.07.2019)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
16.07.2019
WWA w oleju konopnym - raport tygodniowy RASFF (08-14.07.2019)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
09.07.2019
Nieautoryzowana obecność johimbiny w suplementach - raport tygodniowy RASFF (01-07.07.2019)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...