Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Autor: FoodFakty
Dokument jest szczegółową, gotową do wdrożenia propozycją listy kontrolnej pomagającej określić poziom ryzyka i stopień zabezpieczenia operatora przed ryzykiem występowania alergenów w produktach spożywczych.
Check-lista obejmuje aspekty, takie jak personel, surowce i łańcuch dostaw, przechowywanie, przesiewanie, opakowania, kontrola etykiet i inne. Odnosi się do niezbędnych działań, które operator powinien objąć oceną ryzyka.
Opracowane na podstawie: https://www.food.gov.uk/
Pobranie materiałów jest darmowe.
Słowa kluczowe: alergen, alergeny, check lista, kontrolna, kontrola zakładu
Materiał udostępniony przez: FoodFakty
Materiał opublikowany dnia: 17.10.2019
Aby pobrać materiały, musisz się zalogować lub założyć darmowe konto
Załóż konto