Wyniki wyszukiwania
-
07.05.2018
Polskie produkty w systemie RASFF - raport tygodniowy (30.04-06.05.2018)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
30.04.2018
Polskie produkty w systemie RASFF - raport tygodniowy (23-29.04.2018)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
25.04.2018
Polskie produkty w systemie RASFF - raport tygodniowy (16-22.04.2018)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
05.04.2018
Ciała obce w produkcji żywności - Narzędzia i wskazówki dotyczące 7 najczęstszych problemów związanych z bezpieczeństwem żywności
W większości przypadków główną przyczyną obecności ciał obcych w produktach spożywczych jest nieporządek w strefie produkcji i pracy...