Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Szanowni Państwo,
Zapraszamy do zapozania się z raportem przygotowanym przez zespół FoodFakty przy współpracy z Partnerami: Lloyd's Register, Mérieux Nutrisciences, JARS, JSH Hamilton, oraz firmami: VACO, GS1 Polska, DNV GL, Marine Stewardship Council, IGIFOOD Consulting, Centrum Prawa Żywnościowego, a także Partnerami Instytucjonalnymi: Instytut Logistyki i Magazynowania oraz Polski Komitet Normalizacyjny.
To już nasz drugi kompleksowy raport w tym roku. Po pierwszym tegorocznym raporcie w którym rozwinęliśmy tematykę w 3 perspektywach: Zafałszowania, Produkty Niebezpieczne i Prawo Żywnościowe, przyszedł czas na kolejne tematy ujęte w niniejszym opracowaniu.
Kolejne raporty już w opracowaniu , serdecznie zapraszamy wszystkich do aktywnego współtworzenia treści.
Spis treści:
Perspektywa I: Systemy jakości, standardy logistyczne, certyfikacja
Perspektywa II: Kontrola laboratoryjna i kontrola on-line produkcji
Perspektywa III: Wycofania produktów z rynku
UWAGA - GWARANCJA FOODFAKTY
Foodfakty nie pobierają i nie będą pobierać żadnych opłat za pobranie materiałów ogólnie dostępnych dla czytelników na portalu oraz za rejestrację konta czytelnika. Jeśli materiały są możliwe do pobrania przez zalogowanego czytelnika lub poprzez kwestionariusz to na pewno nie łaczą się z tym żadne opłaty ani przyszłe zobowiązania. Jeśli materiały są odpłatne, to są jednoznacznie oznaczone oraz podana jest cena, a udostępnienie materiału następuje wyłacznie po wcześniejszej zapłacie, kóra jest potwierdzeniem zlecenia.
Materiał udostępniony przez: FoodFakty
Materiał opublikowany dnia: 02.12.2019
Aby pobrać materiały, musisz się zalogować lub założyć darmowe konto
Załóż konto