Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn
Dziękujemy za opinię!
Dziękujemy za opinię!

Wyniki wyszukiwania

  • 21.02.2018

    Wpływ suplementacji paszy cynkiem na przydatność technologiczną mięsa drobiowego

    Opublikowane przez: Koło Naukowe Żywieniowców SGGW

    Spożycie drobiu z roku na rok jest coraz wyższe. W związku z tym wzrasta również jego produkcja. Stawia to przed producentami duże wyzwania, aby przy zintensyfikowanej produkcji zachować wysoką jakość mięsa...

    Więcej
  • 19.02.2018

    Special guest from Ghana

    Opublikowane przez: IAAS Poland

    Dnia 14 grudnia 2017 r. odwiedził nas gość specjalny – Sadat Amankona, wieloletni członek IAAS, absolwent rolnictwa w Ghanie, a obecnie magistrant na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie.

    Więcej
  • 19.02.2018

    Zastosowanie nadtlenku wodoru jako ekologicznej metody dezynfekcji ziarna w produkcji kiełków

    Opublikowane przez: Koło Naukowe Żywieniowców SGGW

    Kiełki spożywcze w ostatnich latach cieszą się w rosnącą popularnością. Na sklepowych półkach coraz częściej znaleźć można szeroki wybór kiełków popularnych warzyw, ziół i zbóż. Mimo dużego waloru wartości odżywczych jakie w sobie mają, ich spożycie niesie ze sobą pewne ryzyko... Koło Naukowe Żywieniowców SGGW przeprowadziło badanie, które wykazało możliwość zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego w produkcji kiełków za pomocą ekologicznej metody - nadtlenku wodoru.

    Więcej
  • 15.02.2018

    Targi Pracy SGGW

    Opublikowane przez: IAAS Poland

    "Pracodawca Marzeń Edycja IX" jest kontynuacją organizowanych w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego od 2010 roku Targów Pracy, na których studenci mają okazję do zapoznania się z wiodącymi pracodawcami na rynku, procesami rekrutacji oraz ścieżką ich przyszłej kariery zawodowej. 

    Więcej
  • 17.01.2018

    Wyniki XLIV Przeglądu Dorobku Kół Naukowych SGGW

    Opublikowane przez: Koło Naukowe Żywieniowców SGGW

    Serdecznie dziękujemy za możliwość dołączenia do projektu FoodFakty+. Na początek chcielibyśmy podzielić się informacjami z XLIV Przeglądu Dorobku Kół Naukowych, zorganizowanego przez Szkołę Główną Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Przegląd ten był podsumowaniem całej naszej pracy w 2017 roku.

    Więcej
  • 27.11.2017

    Kluczowe cechy produktu

    Opublikowane przez: FoodFakty

    W ramach każdego produktu możemy wyróżnić kilka kluczowych cech, które decydują o jego unikalności. W przypadku kabanosów na pewno są to: opakowanie, smak czy gatunek stosowanego mięsa. Dodatkowo niezmiernie istotne jest zrozumienie potrzeb i akceptacja proponowanych walorów przez poszczególne grupy docelowe konsumentów. 

    Więcej
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.