Wyniki wyszukiwania
-
16.10.2018
Ochratoksyna A w palnych ziarnach kawy oraz niedeklarowana obecność orzechów w przekąsce - raport tygodniowy RASFF (08-14.10.2018)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
09.10.2018
Doksycyklina w mięsie z kurczaka i przekroczony limit migracji w przyborach kuchennych - raport tygodniowy RASFF (01-07.10.2018)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
02.10.2018
Kadm w selerze i nikotyna w pieczarkach - raport tygodniowy RASFF (24-30.09.2018)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
25.09.2018
Bezno(a)piren i WWA w proszku z chlorelli - raport tygodniowy RASFF (17-23.09.2018)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
18.09.2018
Diklofenak w mięsie z kurczaka i ochratoksyna w pistacjach - raport tygodniowy RASFF (10-16.09.2018)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
11.09.2018
Listeria monocytogenes w krewetkach i pieczonej szynce- raport tygodniowy RASFF (03-09.09.2018)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
04.09.2018
Drobnoustroje w produktach chłodzonych - raport tygodniowy RASFF (27.08-02.09.2018)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
28.08.2018
Skażone ziarna sezamu oraz fragmenty szkła w polskiej wieprzowinie - raport tygodniowy RASFF (20-26.08.2018)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
21.08.2018
Listeria w łososiu oraz fragmenty plastiku w jogurcie - raport tygodniowy RASFF (13-19.08.2018)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
14.08.2018
Tricyklazole w ryżu oraz niewłaściwie zapakowane produkty na rynku Polskim - raport tygodniowy RASFF (06-12.08.2018)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
07.08.2018
Ciała obce i drobnoustroje w produktach spożywczych - raport tygodniowy RASFF (30.07-05.08.2018)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
31.07.2018
Obecność mleka w napoju warzywnym? - raport tygodniowy RASFF (23-29.07.2018)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...