Wyniki wyszukiwania
-
15.01.2019
Fragmenty metalu w kiełbasie oraz Salmonella w produktach dla zwierząt - raport tygodniowy RASFF (07-13.01.2019)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
08.01.2019
Ochratoksyna A w rodzynkach oraz nieautoryzowane substancje w suplemencie diety - raport tygodniowy RASFF (31.12.2018-06.01.2019)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
02.01.2019
12 polskich produktów zgłoszonych do systemu - raport tygodniowy RASFF (17-30.12.2018)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
18.12.2018
Salmonella w kurczaku oraz niewłaściwie przechowywany łosoś czerwony - raport tygodniowy RASFF (10-16.12.2018)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
11.12.2018
Zbyt wysoka zawartość cyjanku w pestkach moreli oraz Salmonella w jagodach - raport tygodniowy RASFF (03-09.12.2018)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
04.12.2018
Salmonella w ostrej papryczce oraz kurczaku i jajkach - raport tygodniowy RASFF (26.11-02.12.2018)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
27.11.2018
Ochratoksyna A w rodzynkach oraz kilka przypadków listerii w łososiu - raport tygodniowy RASFF (19-25.11.2018)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
21.11.2018
Aluminium w suszonej zielonej herbacie oraz środki owadobójcze w polskich jabłkach - raport tygodniowy RASFF (12-18.11.2018)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
13.11.2018
Fragmenty szkła w napoju oraz Listeria w francuskich ciastkach - raport tygodniowy RASFF (05-11.11.2018)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
07.11.2018
Obecność pestycydów w pomelo oraz śladowe ilości jajka w waflach - raport tygodniowy RASFF (29.10-04.11.2018)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
30.10.2018
Listeria w łososiu oraz obecność cypermetryny i ditiokarbaminian w sałacie - raport tygodniowy RASFF (22-28.10.2018)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
24.10.2018
Listeria monocytogenes w piersi z kurczaka oraz pasożyty w baraninie - raport tygodniowy RASFF (15-21.10.2018)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...