Wyniki wyszukiwania
-
02.07.2019
Niewystarczające oznakowanie alergenów - raport tygodniowy RASFF (24-30.06.2019)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
25.06.2019
Listeria w piersi z kurczaka - raport tygodniowy RASFF (17-23.06.2019)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
18.06.2019
Niedeklarowana obecność składników w żywności - raport tygodniowy RASFF (10-16.06.2019)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
11.06.2019
Plastik w mrożonych warzywach - raport tygodniowy RASFF (03-09.06.2019)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
04.06.2019
Ciało obce w cieście marchewkowym - raport tygodniowy RASFF (27.05-02.06.2019)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
28.05.2019
15 polskich produktów zgłoszonych do systemu - raport tygodniowy RASFF (20-26.05.2019)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
21.05.2019
Ciało obce w produkcie dla niemowląt - raport tygodniowy RASFF (13-19.05.2019)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
15.05.2019
5 niebezpiecznych produktów z Polski- raport tygodniowy RASFF (06-12.05.2019)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
07.05.2019
Zatrucia spowodowane przez E. coli z surowego mleka - raport tygodniowy RASFF (29.04 - 05.05.2019)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
30.04.2019
Benzo(a)piren i WWA w szynce obecnej na rynku polskim - raport tygodniowy RASFF (22-28.04.2019)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
24.04.2019
9 polskich produktów uznanych za niebezpieczne - raport tygodniowy RASFF (15-21.04.2019)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
17.04.2019
Salmonella głównym powodem zgłoszeń polskich produktów - raport tygodniowy RASFF (08-14.04.2019)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...