Patogeny w mięsie - zmniejszanie ryzyka obecności patogenów, dzięki zastosowaniu nowoczesnej metody kontroli procesów technologicznych - bezpłatne webinarium
Kategoria: Bezpieczeństwo Żywności
06.11.2020
Firma PALL zaprasza na nową prezentację internetową - Patogeny w mięsie; Zmniejszanie ryzyka obecności patogenów, dzięki zastosowaniu nowoczesnej metody kontroli procesów technologicznych.
Prezentacja jest bezpłatna i będzie dotyczyć:
• Szybkich badań patogenów Campylobacter i Salmonella w branży drobiarskiej metodą RT-PCR
• Utrzymania wysokich standardów jakości oraz zmniejszenia ryzyka obecności tych patogenów
• Nowoczesnych narzędzi kontroli procesu
Szczegóły prezentacji internetowej
- Kiedy - 9 listopada 2020 r. | 17:00 | Czas trwania: 1 godzina
- Prezentacja w języku angielskim
- Dla osób zarejestrowanych rejestracja tutaj będzie dostępna do wielokrotnego obejrzenia, na żądanie, natychmiast po zakończeniu
- Prezentacja zakończy się sesją pytań
- Dla osób zainteresowanych kontakt i wyjaśnienia w języku polskim pall_polska@pall.com + możliwość przetestowania proponowanych metod w Państwa Laboratoriach
Czego można się dowiedzieć?
- Aktualne wymagania regionalne dotyczące obniżenia poziomu bakterii Campylobacter i Salmonella
- Jak zoptymalizować metody badania patogenów - jednoczesne wykrywanie Campylobacter i Salmonella
- Ilościowe metody oznaczania Campylobacter w próbkach drobiu
- Zalety nowoczesnych narzędzi testowych w porównaniu z metodami klasycznymi
Prowadzący prezentację:
- Wayne Miller – Business Development Manager, GeneDisc Food Applications, Pall Corporation
- Ezequiel Gilligan – LATAM Senior Manager, SLS Laboratory and Food & Beverage, Pall Corporation

Wybierz obszar:
Badania żywności
Bezpieczeństwo żywności
Autor: Pall Poland Sp. z o.o.
Artykuł opublikowany dzięki firmie: