Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Patogeny w mięsie - zmniejszanie ryzyka obecności patogenów, dzięki zastosowaniu nowoczesnej metody kontroli procesów technologicznych - bezpłatne webinarium

Kategoria: Bezpieczeństwo Żywności

Firma PALL zaprasza na nową prezentację internetową - Patogeny w mięsie; Zmniejszanie ryzyka obecności patogenów, dzięki zastosowaniu nowoczesnej metody kontroli procesów technologicznych.

Prezentacja jest bezpłatna i będzie dotyczyć:

• Szybkich badań patogenów Campylobacter i Salmonella w branży drobiarskiej metodą RT-PCR
• Utrzymania wysokich standardów jakości oraz zmniejszenia ryzyka obecności tych patogenów
• Nowoczesnych narzędzi kontroli procesu

Szczegóły prezentacji internetowej

  • Kiedy - 9 listopada 2020 r. | 17:00 | Czas trwania: 1 godzina
  • Prezentacja w języku angielskim
  • Dla osób zarejestrowanych rejestracja tutaj będzie dostępna do wielokrotnego obejrzenia, na żądanie, natychmiast po zakończeniu
  • Prezentacja zakończy się sesją pytań
  • Dla osób zainteresowanych kontakt i wyjaśnienia w języku polskim pall_polska@pall.com  + możliwość przetestowania proponowanych metod w Państwa Laboratoriach

Czego można się dowiedzieć?

  • Aktualne wymagania regionalne dotyczące obniżenia poziomu bakterii Campylobacter i Salmonella
  • Jak zoptymalizować metody badania patogenów - jednoczesne wykrywanie Campylobacter i Salmonella
  • Ilościowe metody oznaczania Campylobacter w próbkach drobiu
  • Zalety nowoczesnych narzędzi testowych w porównaniu z metodami klasycznymi

Prowadzący prezentację:

  • Wayne Miller – Business Development Manager, GeneDisc Food Applications, Pall Corporation
  • Ezequiel Gilligan – LATAM Senior Manager, SLS Laboratory and Food & Beverage, Pall Corporation

Wybierz obszar: Badania żywności Bezpieczeństwo żywności

Autor: Pall Poland Sp. z o.o.

Artykuł opublikowany dzięki firmie:

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn